Lättare att hitta på E-press webbsidor

Nu är det är lättare att hitta till publiceringstjänsterna på LiU E-press sidor.

Linköpings universitets elektroniska förlag, LiU E-press, har nu nya, lättnavigerade sidor. Från den nya startsidan hittar du direkt till förlagets tio open access-tidskrifter och till populära databaser som Soldatregistret.

Genvägar för forskare och studenter leder till publiceringstjänster såsom information om parallellpublicering eller att publicera ett studentarbete.

Under de andra sidorna finns vägledningar till hur du registrerar och publicerar i DiVA, LiU:s publikationsdatabas, och andra tjänster kring publicering. Här kan du bland annat hitta förslag på tidskrifter att publicera dig i, skapa publikationslistor från DiVA eller skapa spikblad till en avhandling.

Gå till: Linköping University Electronic Press

Relaterat

Forskarstöd

Thu Sep 07 15:35:00 CEST 2017

Att hitta information inom området transportforskning

Välkommen till seminarium onsdag den 6 december 2017 på Campus Norrköping.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

LiU-forskare publicerar open access

Hur mycket av forskningen från LiU publiceras open access? Här är siffrorna.

Senast uppdaterad: Mon Nov 20 13:21:09 CET 2017