Lättare att hitta på E-press webbsidor

Nu är det är lättare att hitta till publiceringstjänsterna på LiU E-press sidor.

Linköpings universitets elektroniska förlag, LiU E-press, har nu nya, lättnavigerade sidor. Från den nya startsidan hittar du direkt till förlagets tio open access-tidskrifter och till populära databaser som Soldatregistret.

Genvägar för forskare och studenter leder till publiceringstjänster såsom information om parallellpublicering eller att publicera ett studentarbete.

Under de andra sidorna finns vägledningar till hur du registrerar och publicerar i DiVA, LiU:s publikationsdatabas, och andra tjänster kring publicering. Här kan du bland annat hitta förslag på tidskrifter att publicera dig i, skapa publikationslistor från DiVA eller skapa spikblad till en avhandling.

Gå till: Linköping University Electronic Press

Relaterat

Forskarstöd

Thu Sep 07 15:35:00 CEST 2017

PubMed länkar till fulltexter från LiU i DiVA

För forskare som vill synas är det viktigare än någonsin att parallellpublicera sig i DiVA!

SCB:s branschnyckeltal tillgängliga online

Kan nu laddas ner i Excelformat via myndighetens hemsida.

AccessMedicine nu som app

Ger dig tillgång till medicinsk information direkt i din mobil.

Lättare att hitta på E-press webbsidor

Publiceringstjänsterna på LiU:s elektroniska förlag får ny grafisk utformning.

Senast uppdaterad: Mon Sep 18 15:18:57 CEST 2017