Ny ämnesguide för transportforskning

Biblioteket lanserar en ny ämnesguide för transportforskning.

Guiden presenterar ett urval informationsresurser och sökverktyg inriktade mot transport- och kommunikationssystem. Vi hoppas den ska vara till glädje för studenter, forskare och lärare inom KTS (Kommunikation- och transportsystem).

Ämnesguiden är en öppen resurs tillgänglig för alla. Vissa av de resurser den länkar till kräver dock LiU-ID för åtkomst utanför universitetets nätverk.

Gå till Ämnesguiden för transportforskning

Fri Dec 01 07:27:00 CET 2017

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018