Ny ämnesguide för transportforskning

Biblioteket lanserar en ny ämnesguide för transportforskning.

Guiden presenterar ett urval informationsresurser och sökverktyg inriktade mot transport- och kommunikationssystem. Vi hoppas den ska vara till glädje för studenter, forskare och lärare inom KTS (Kommunikation- och transportsystem).

Ämnesguiden är en öppen resurs tillgänglig för alla. Vissa av de resurser den länkar till kräver dock LiU-ID för åtkomst utanför universitetets nätverk.

Gå till Ämnesguiden för transportforskning

Fri Dec 01 07:27:00 CET 2017

Öppettider under Valborg och 1 maj

Valborgsmässoafton 30 april stänger biblioteken kl. 14.00 och öppnar igen kl. 8.00 på onsdag den 2 maj.

Billigare att publicera open access

Avtal med en rad vetenskapliga förlag låter LiU-forskare publicera OA i hybridtidskrifter utan extra avgift och utan fördröjning.

Hur gör man för att publicera strategiskt?

Bibliotekets nya sidor om publicering innehåller matnyttig information när du ska publicera din forskning

DDR-samlingens katalog på webben

Kortkatalogen från DDR-Kulturcentrums bibliotek inskannad.

Senast uppdaterad: Wed Apr 25 14:25:25 CEST 2018