VR ger bidrag till LiU-tidskrifter

Vetenskapsrådet (VR) har beviljat tre e-tidskrifter utgivna vid Linköpings universitet publiceringbidrag.

Det är tidskrifterna Nordic Journal of Vocational Education and Training (NJVET), Culture Unbound: Journal och Current Cultural Research och European Journal for Research on the Education and Learning of Adults (RELA) som av VR får 390 000 kr, 600 000 kr respektive 540 000 kr i bidrag för tidsperioden 2018-2020.

Både NJVET och RELA ges ut av Avdelningen för pedagogik och vuxnas lärande vid IBL.

De tre tidskrifterna är samtliga tillgängliga open access via LiU E-Press:

Wed Dec 20 14:41:00 CET 2017

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018