Brev till våra besökare

Under året har biblioteket fått värdefulla synpunkter från besökare. Dessa finns nu sammanfattade i tre olika brev, ett för varje campusbibliotek.

Frågor, förslag och synpunkter av olika slag har samlats in via whiteboards som varit uppställda på campusbiblioteken. Ett flertal förslag och önskemål har kunnat verkställas tämligen omgående medan andra inte varit möjliga att tillgodose.

Biblioteket är mycket tacksam för denna återkoppling som ger oss en ökad förståelse i hur vi kan möta våra besökares behov när de nyttjar bibliotekets lokaler. Ta del av breven via länkarna nedan.

Thu Dec 21 11:00:00 CET 2017

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018