Biblioteket på Welcome Fair

Biblioteket deltar som vanligt på Welcome Fair, välkomstmässan för internationella studenter som börjar sina studier vid LiU.

Vårterminen 2018 hålls mässan den 19 januari klockan 14-16 i hus C på Valla. I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Som internationell student kommer man vid Welcome Fair även att ha möjlighet att teckna sig för en guidad tur vid Vallabiblioteket under vecka 4.

Wed Jan 10 14:37:00 CET 2018

DDR-samlingens katalog på webben

Kortkatalogen från DDR-Kulturcentrums bibliotek inskannad.

E-böcker flyttas från MyILibrary till Ebook Central

Om du har gjort anteckningar i e-böcker hos MyILibrary behöver du flytta dem innan migreringen till Ebook Central den 25 april.

Operativsystem som inte stöds av Mendeley

macOS 10.12 (Sierra) och macOS High Sierra (version 10.13) stödjs inte av referenshanteringsprogrammet Mendeley.

Öppettider under Valborg och 1 maj

Valborgsmässoafton 30 april stänger biblioteken kl. 14.00 och öppnar igen kl. 8.00 på onsdag den 2 maj.

Senast uppdaterad: Fri Apr 20 15:27:30 CEST 2018