Biblioteket på Welcome Fair

Biblioteket deltar som vanligt på Welcome Fair, välkomstmässan för internationella studenter som börjar sina studier vid LiU.

Vårterminen 2018 hålls mässan den 19 januari klockan 14-16 i hus C på Valla. I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Som internationell student kommer man vid Welcome Fair även att ha möjlighet att teckna sig för en guidad tur vid Vallabiblioteket under vecka 4.

Wed Jan 10 14:37:00 CET 2018

Sommarstängt på CNB från 23 juli till 5 augusti

Använd återlämningsfacket i anslutning till entrén om du behöver lämna tillbaka böcker under denna period.

Rabatt på publicering avgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Senast uppdaterad: Fri Jun 29 07:31:50 CEST 2018