East Sweden Game - en mötesplats för spelutvecklare

East Sweden Game invigdes i Linköping i augusti 2017 och är ett co-workingspace och en mötesplats för spelutvecklare med idag över 40 medlemmar. Många av av dem har koppling till Linköpings universitet. Föredrag på Campus Norrköpings bibliotek den 23 mars.

Tomas Ahlström och Carolina Olsson berättar om den nya mötesplatsen för spelutvecklare i Östergötland. East Sweden Game invigdes i augusti 2017 och ligger i Ebbe Park i Linköping. Här finns plats för att träffa andra spelutvecklare och jobba vidare med idéer. LiU Innovation stödjer verksamheten och kan hjälpa studenter och anställda som vill arbeta med spelutveckling.

Varmt välkomna! Ingen föranmälan behövs.

• Tid: Fredag 23 mars klockan 11.15-12.00
  • Plats: Campus Norrköpings bibliotek, Kåkenhus, Campus Norrköping

Tre kvart på bibblan är ett samarbete mellan biblioteket, IKT-studion och kommunikations- och marknadsavdelningen vid LiU. Vid frågor kontakta maria.svenningsson@liu.se.

Relaterat

Sat Feb 10 00:00:00 CET 2018

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Rabatt på publiceringsavgifter

Författare från LiU får 25 procents rabatt vid publicering av open access-artiklar i tidskrifter från British Medical Journals Publishing och Royal Society Publishing.

Senast uppdaterad: Fri Sep 21 10:37:48 CEST 2018