East Sweden Game - en mötesplats för spelutvecklare

East Sweden Game invigdes i Linköping i augusti 2017 och är ett co-workingspace och en mötesplats för spelutvecklare med idag över 40 medlemmar. Många av av dem har koppling till Linköpings universitet. Föredrag på Campus Norrköpings bibliotek den 23 mars.

Tomas Ahlström och Carolina Olsson berättar om den nya mötesplatsen för spelutvecklare i Östergötland. East Sweden Game invigdes i augusti 2017 och ligger i Ebbe Park i Linköping. Här finns plats för att träffa andra spelutvecklare och jobba vidare med idéer. LiU Innovation stödjer verksamheten och kan hjälpa studenter och anställda som vill arbeta med spelutveckling.

Varmt välkomna! Ingen föranmälan behövs.

• Tid: Fredag 23 mars klockan 11.15-12.00
  • Plats: Campus Norrköpings bibliotek, Kåkenhus, Campus Norrköping

Tre kvart på bibblan är ett samarbete mellan biblioteket, IKT-studion och kommunikations- och marknadsavdelningen vid LiU. Vid frågor kontakta maria.svenningsson@liu.se.

Relaterat

Sat Feb 10 00:00:00 CET 2018

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Tue Jun 12 11:51:20 CEST 2018