Wi-Fi på biblioteket

Som student vill du kanske koppla upp dig mot det trådlösa nätverket när du sitter på biblioteket och pluggar. Liksom på övriga campus är det Eduroam som gäller.

Eduroam är ett internationellt samarbete som ett flertal universitet och högskolor i Sverige är anslutna till. Nätverket fungerar även på vissa publika platser såsom flygplatser och järnvägsstationer.

När du installerat Eduroam loggas du in automatiskt varje gång du är i närheten av detta nät.

För att kunna installera Eduroam krävs att du har ett LiU-ID, det vill säga är student eller anställd på Linköpings universitet. På LiU Student/IT-stöd finns information om hur du går tillväga: Trådlöst nätverk

Har du frågor kring det som rör Eduroam kan du mejla till IT-support för studenter: helpdesk@student.liu.se.

Wed Jan 31 11:23:00 CET 2018

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Tue Jun 12 11:51:20 CEST 2018