Lär känna Johanna Nählinder

Johanna NählinderNamn: Johanna Nählinder

Yrke: Forskningsstödskoordinator

Födelseort: Jönköping (men har bara bott där i tre veckor). Linköpingsbo sedan 1998.

Tillhörighet: Har ett ben i forskarvärlden som innovationsforskare (har varit lektor i industriell organisation) och ett ben i biblioteksvärlden (som låntagare sedan 1982 och anställd på universitetsbiblioteket sedan mars 2017).

Bakgrund: Disputerade på Tema Teknik och social förändring vid LiU 2005 och har efter det varit policy- och utvärderingskonsult, universitetslektor i statsvetenskap och sedan industriell organisation. Har drivit en framgångsrik – men nu insomnad – bokblogg och cyklat mellan Köpenhamn och Uppsala.

Särskilda förmågor: Är duktig på att känna igen handstilar. Skriver själv oläsligt och ruskigt snabbt.

Uppdrag: Samordna det stöd biblioteket erbjuder forskare genom hela forskningsprocessen och på olika sätt hjälpa forskare, exempelvis ge råd om hur de kan hitta rätt tidskrift att publicera sig i och om hur de med enkla medel kan sprida sin forskning. Alla LiU-forskare är välkomna att höra av sig till Johanna med sina frågor.

Kontakt: johanna.nahlinder@liu.se Tel: 013-282903 eller 0700-896437

Relaterat

Mon Feb 26 08:13:00 CET 2018

Sommarstängt på CNB från 23 juli till 5 augusti

Använd återlämningsfacket i anslutning till entrén om du behöver lämna tillbaka böcker under denna period.

Rabatt på publicering avgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Senast uppdaterad: Fri Jun 29 07:31:50 CEST 2018