Boksläpp: Skolan, marknaden och framtiden

Tisdagen den 13 mars lanseras boken Skolan, marknaden och framtiden, en antologi där forskare anlägger olika perspektiv på det fria skolvalet och marknadsorienteringens konsekvenser för skolan. På Vallabiblioteket är det boksläpp med några av författarna och bokens båda redaktörer.

Det är Andreas Fejes, professor i vuxenpedagogik vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande (IBL) och Magnus Dahlstedt, professor i socialt arbete vid Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier (ISV) som är redaktörer för den nya boken. I 16 bidrag analyserar forskare från olika discipliner och universitet det fria skolvalet och marknadsorienteringens konsekvenser för skolan. Skolan, marknaden och framtiden ges ut av Studentlitteratur.

OBS! Anmäl till Andreas Fejes, andreas.fejes@liu.se om du vill vara med, senast den 10 mars. Det går också bra att anmäla sig via Facebook. Alla är välkomna!

• Tid: Tisdag 13 mars klockan 16.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, Hus D, Campus Valla

Wed Mar 07 14:05:00 CET 2018

Parallellpublicera i DiVA och bli synlig i PubMed

PubMed länkar numera till parallellpublicerade artiklar i LiU:s publikationssystem.

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Senast uppdaterad: Tue Sep 25 15:15:22 CEST 2018