Invigning av DigiMaker

På fredag den 28 september invigs Vallabibliotekets nya Digital Lab/Makerspace – DigiMaker.

DigiMaker är öppet för alla med LiU-anknytning oavsett fakultets- eller institutionstillhörighet, och erbjuder en kreativ miljö där nya idéer och tekniker kan testas, användas och delas. Exempelvis digitalt berättande, 3D-skrivare, digital humaniora och virtual reality.

Invigningen inleds klockan 11.00 i Kilen på bibliotekets entréplan och fortsätter med tilltugg, mingel och demonstrationer klockan 12.00 i lokalen Digimaker på plan 4.

Välkommen!

En särskild Digimaker-guide och mer information om invigningen hittar du här:

Om du vill veta mer, vill boka in oss/lokalen eller har synpunkter kring Digimaker är du välkommen att kontakta oss på digimaker@bibl.liu.se.

Mon Sep 10 09:39:00 CEST 2018

Parallellpublicera i DiVA och bli synlig i PubMed

PubMed länkar numera till parallellpublicerade artiklar i LiU:s publikationssystem.

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Senast uppdaterad: Tue Sep 25 15:15:22 CEST 2018