Hjälp till att förbättra bibliotekets webbtjänster

Vill du medverka till att förbättra sök- och användarupplevelsen av bibliotekets webbaserade tjänster? I så fall har du som är student vid LiU möjlighet att anmäla ditt intresse till något av höstens testtillfällen.

Följande förmiddagar har vi testomgångar inbokade: 11 oktober, 14 november och 12 december.

Testomgången tar cirka 30 minuter. Vi bjuder på kaffe vid själva testtillfället och du får en liten gåva som tack för att du ger oss en halvtimme av din tid. Vi håller till på Universitetsklubben på Campus Valla.

Varför användbarhetstester?

Biblioteket genomför regelbundet användbarhetstestning av digitala tjänster och behöver din hjälp med att identifiera eventuella problemområden. Det är alltså system och gränssnitt som testas, inte din insats eller sökförmåga.

Om du är intresserad av att bli testdeltagare – hör dig till anneli.friberg@liu.se.

Wed Oct 03 10:02:00 CEST 2018

Biblioteket blir en del av liu.se

Den 23 oktober flyttar bibliotekets webbsidor in på LiU-webben.

Extraöppet i samband med tentaperiod under oktober 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet kl. 11-15 två söndagar under oktober: 21/10 och 28/10.

Öppna föreläsningar om politik och digitalisering

Strimman fortsätter den 23 oktober i Vallabiblioteket.

Nätverksdag för e-tidskrifter från LiU E-Press

Representanter för 6 tidskrifter utbytte erfarenheter.

Senast uppdaterad: Wed Oct 17 14:32:40 CEST 2018